Hør eller genhør interviews Hør eller genhør interviews
    Emmelie De Forest Hun vandt i 2013 verdens største musikkonkurrence, siden har hun haft verdenen som sin arbejdsplads. Koncerter jorden rundt, kampagner... Hør eller genhør interviews

boemmelie

 

 

Emmelie De Forest

Hun vandt i 2013 verdens største musikkonkurrence, siden har hun haft verdenen som sin arbejdsplads. Koncerter jorden rundt, kampagner i Asien og sangskrivning i LA har været en naturlig del af hverdagen. Hun har skrevet over 70 sange til sig selv og andre kunstnere og fortsat med at udforske nye territorier. Nyt album ude nu Radio ALFA og Bo Ørris snakkede med hende

 

 

BO_NielsenKevin Magnussen

starter sin formel 1 sæson op i Melbourne denne weekend. Bo Ørris tog en snak med John Nielsen omkring alt lige fra teams, nye regler og hvem er favorit i år.

Dato: 18. marts 2016

AndreasMogensenAndreas Mogensen
Andreas skrev Danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev den første dansker i rummet og i dag er han på besøg i Randers. De heldige randrusianerne, som har fået sikret sig en plads til arrangementet (som er gratis) får mulighed for at høre en times foredrag om den spændende rumfærd. På grund af den store interesse for foredraget har Randers Bibliotek, som står bag arrangementet, valgt at flytte arrangementet  fra Kulturhusets Sal til Randers Real Skole, hvor der er plads til 850 personer. Bo Ørris fra Radio ALFA har fået en snak med astronauten.

Hør eller genhør interviewet her

Dato: 9. marts 2016

fallulah_besøgpåRadioALFAFallulah
Den charmerende dansk-rumænske sangerinde og sangskriver Fallulah var forbi Radio ALFA til en snak med Bo Ørris om alt lige fra hendes nye single “Perfekt Tense”, drømmen om et internationalt gennembrud og hvordan hun kom til at hedde Fallulah (født Maria Christina Apetri)  Hun brød for alvor igennem i 2011 med “Out of it” – temasangen til komedieserien Lykke.

Hør eller genhør interviewet med Fallulah her

 

NikKershawOnlineNik Kershaw
Husker du 80’er klassikerne; “I Won’t Let the Sun Go Down on Me”, “Wouldn’t It Be Good” og “The Riddle”. Poul Foged har snakket med manden bag nogle af 80’ernes største hits Nik Kershaw. Oplev Kershaw live i Tivoli Friheden lørdag den 11. juni, når Radio ALFA præsenterer Party In The Park, hvor også Bananarama og Billy Ocean giver fuld koncert med band på Friluftsscenen

Hør eller genhør interviewet med Nik Kershaw her   

 

Christopher
har væChristopherInterviewret i studiet og er nu aktuel med den nye single ‘Limousine’, hvor han har teamet op med norske duo Madcon. I den forbindelse var pop-smeden tirsdag den 2. februar 2016 forbi Radio ALFA til en snak med Poul Foged – som er meget misundelig på Christopher, som er inviteret til middag og dans på Christiansborg slot af Hendes Majestæt Dronningen.

 

Hør eller genhør interviewet med Christopher her

 

Rasmus SeebachRasmusSeebachpåRadioALFA
Fredag den 6. november 2015 udkom hans fjerde album ‘Verden ka’ vente’ endelig. Der er gået 2 år siden Danmarks ukronede popkonge har udgivet et album. Radiohittet ‘Uanset’ udkom allerede i september og vi fik en snak med Rasmus Seebach om hans nye single og det kommende album.

Hør eller genhør interviewet med Rasmus Seebach her

 

I juni 2015 kunne Radio ALFA præsenterer to af de helt store ikoner fra 80’erne, nemlig Kim Wilde og Rick Astley. Inden koncerten fik Poul Foged en snak med kunstnerne Back Stage. 

Kim WildeKimWilde
debuterede i 1981 med singlen ’Kids in America’ , som opnåede topplaceringer i det meste af Europa. Siden er det blevet til et imponerende hitkatalog bestående af ”Cambodia”, You Came”, You Keep Me Hangin’ On” (var nr 1 i USA) og mange flere.

Hør eller genhør hele interviewet her

Rick Astley
RickAstleyhar rekorden for at være den eneste mandlige solo artist, der fik sine første 8 singler i top 10 i England, og havde i 1993 solgt omkring 40 mio. plader. Han debuterede i 1987 med ’ Never Gonna Give You Up’ som opnåede en 1. plads på hitlisterne i 25 lande.

Hør eller genhør hele interviewet her

 

Christina Ilsvard