Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel
Hvem bliver Østjyllands Mester i indsamling 2020? 8 virksomheder dyster i den store indsamling. 8 virksomheder og foreninger dyster om at samle flest penge... Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel

Hvem bliver Østjyllands Mester i indsamling 2020?

8 virksomheder dyster i den store indsamling.
8 virksomheder og foreninger dyster om at samle flest penge ind til CoolUnite fonden. Dysten foregår på Radio ALFA i perioden fra mandag den 21. september til mandag den 5. oktober. lyt med hver morgen hos Bo om morgenen.

Pengene går til Strandbakkehuset, et børne og unge hospice på Djursland.
I dag findes der kun ét børne- og ungehospice i Danmark, nemlig Lukashuset i Hellerup. Den tidligere sundhedsminister, Ellen Trane Nørby besluttede, at der skulle etableres endnu et børnehospice i Vestdanmark, nemlig Strandbakkehuset på Djursland, men fra Statens side blev der ikke afsat nær nok midler. Derfor går de indsamlede midler til at sikre at det nye børnehospice kan blive til  virkelighed. Læs mere her

Jacob

Om CoolUnite fonden
CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn ved at skaber gode oplevelser og bidrage til, at børnene får en nemmere hverdag.

Formanden for børnefonden, CoolUnite er erhvervsmanden Jacob Risgaard, der bl.a. er kendt som en af løverne i DR programmet ”Løvernes Hule” og stifter af Coolshop.

De 8 virksomheder/foreninger er: 
Packhouse  PV  Q-vinderne  Rito  Skousen  SkyWork  Young Guns    Kjøbstaden

 

coolunite-logo

 

Henrik Henneberg

Ingen kommentarer indtil videre.

Vær først til at forlade kommentar nedenfor.

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *