Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel
Hvem bliver Østjyllands Mester i indsamling 2020? Vær med til at gøre en forskel for sygdomsramte børn og deres familier Radio ALFA er gået... Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel

Hvem bliver Østjyllands Mester i indsamling 2020?

Vær med til at gøre en forskel for sygdomsramte børn og deres familier
Radio ALFA er gået sammen med CoolUnite Fonden om projektet ”Østjylland samler ind – sammen gør vi en forskel”. Det er en indsamlingskonkurrence, som går ud på at samle så mange penge som muligt ind til fordel for et helt nyt børnehospice på Djursland. Radio Alfa dækker konkurrencen og alle deltagende hold følges tæt i radioen !

Alle kan være med i konkurrencen/indsamlingsdysten
Vi søger lige nu; seje familier, virksomheder, spejdergrupper, en flok glade venner, pensionistgrupper eller en hel anden gruppe eller privatpersoner, som har lyst til at dyste i konkurrencen om, hvem der kan samle flest penge ind, til det gode formål. Vinderen bliver kendt i hele Østjylland og en masse syge børn får glæde af jeres indsats.

Pengene går til Strandbakkehuset, et børne og unge hospice på Djursland.
I dag findes der kun ét børne- og ungehospice i Danmark, nemlig Lukashuset i Hellerup. Den tidligere sundhedsminister, Ellen Trane Nørby besluttede, at der skulle etableres endnu et børnehospice i Vestdanmark, nemlig Strandbakkehuset på Djursland, men fra Statens side blev der ikke afsat nær nok midler. Derfor går de indsamlede midler til at sikre at det nye børnehospice kan blive til  virkelighed. Læs mere her

Hvad er reglerne?
Der er Ingen regler. Alt er tilladt – Hvert tilmeldte hold skal være kreative og samle hele deres netværk – ALLE de kender i kampen for at samle så meget ind som muligt. Loppemarked, foredrag, charitymiddag, sælge produkter – JA – Alle kneb gælder i kampen for at vinde trofæet – og Radio Alfa følger konkurrencen tæt.

Er der en præmie til vinderholdet?
JA – det er der bestemt.  Vinderholdet der har samlet flest penge ind til de syge børn vinder følgende flotte præmie :

– En stor pokal – Hall of fame på outdoor skærmene i Randers området – En 4 retters middag inklusiv vine for 20 personer med “Den Skalede Kok”. I bestemmer selv hvor middagen skal afholdes og “Den Skaldede. Kok” giver en lille intimkoncert til gæsterne.

Hvornår løber konkurrencen?
Konkurrencen løber fra mandag den 21 September til og med Mandag den 5 Oktober – Det er altså i disse 14 dage I skal give den gas !

Alle kan være med i konkurrencen/indsamlings-dysten
Vi søger lige nu; seje familier, virksomheder, spejdergrupper, en flok glade venner, pensionistgrupper eller en hel anden gruppe eller privatpersoner, som har lyst til at dyste i konkurrencen om, hvem der kan samle flest penge ind, til det gode formål.

Jacob

Om CoolUnite fonden
CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn ved at skaber gode oplevelser og bidrage til, at børnene får en nemmere hverdag.

Formanden for børnefonden, CoolUnite er erhvervsmanden Jacob Risgaard, der bl.a. er kendt som en af løverne i DR programmet ”Løvernes Hule” og stifter af Coolshop.

Vi har brug for din hjælp! (Begrænsede antal deltagende hold!)
Tilmeld dig/jer her og vær med til at gøre en forskel for sygdomsramte og udsatte børn, og deres familier. Vi udvælger deltagere løbende, så tilmeld dig hurtigst muligt – da vi har begrænsede pladser.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Adresse

Post nr. & By

Din e-mail

Telefon nr. (skal udfyldes)

Fortæl os ganske kort hvorfor du vil være med til at samle ind (skal udfyldes)

 

coolunite-logo

 

Christina Ilsvard