Radio er et hurtigt og nemt medie

Radio er et hurtigt og nemt medie. Fra den indledende kontakt til du er i radioen, behøver der ikke gå mere end 1-2 uger – Det er inkl. produktion af radiospot

Mulighederne

Ring eller skriv til en af vores mediekonsulenter, og få hjælp til at skræddersy den helt rigtige radiokampagne til din virksomhed eller event.

Radiospots

Imagereklamer er med til at hjælpe vores lyttere med at finde ud af hvem du er, hvad du sælger og hvor de kan finde dig.

Call To Action reklamer er til for at skabe et salg nu og her. Bruges typisk ved udsalg eller en speciel event.

Jobspot Det er jo ikke sikkert din nye medarbejder læser avis, går online og tjekker, eller måske er personen slet ikke klar over at et nyt job kunne være en mulighed –  så er radio en god mulighed for at tiltrække nye medarbejdere og gøre opmærksom på et spændende job. Samtidig styrker det din virksomheds position som et firma i vækst.

Sponsorat

Vi har en række muligheder for at sponsorere radioens forskellige programmervejrudsigten & trafik-update med eksponering af navn og adresse og derved få del i den goodwill, som programmerne har. Priserne varierer alt efter programtype og antal eksponeringer.

Se listen over sponsorerings muligheder her

Eksempler på sponsorering

Pitò  – sponsorering af ABC Mor’n med Jørn & Kim

Pava – sponsorering af eftermiddagsradioen på Radio ALFA

Timm Møbler – sponsorering af vejrudsigten

Netværk Randers – Sponsorering af vejrudsigten

Produktion af radiospots

Det er nemt, at komme igang med at annoncere i radioen. Hvert år producerer vi rigtig mange radioreklamer, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Vi har vores egen tekstforfatter, producere samt adgang til et stort speaker kartotek.

Bliv ringet op

Udfyld formularen her, så ringer en at vores konsulenter dig op indenfor kort tid.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Firma

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefon