BusinessClubLogo

Gratis markedsføringsevent i Randers den 27., 28. og 29. september

INVITATION
Radio ABC Gruppen har i mere end 30 år leveret individuelle markedsføringsløsninger til virksomheder i hele Østjylland. Vi er din lokale samarbejdspartner, når der skal laves effektiv Radio-, Outdoor- og Online markedsføring.

FÅ VIND I SEJLENE – RESERVER PLADS OMBORD
Det er GRATIS. Det eneste du skal investere, er en time af din tid. Til gengæld tager vi dig sikkert med ombord. Så navigerer du ikke i blinde, når det gælder din markedsføring!

SPÆNDENDE INDLÆGSHOLDERE
Giver dig tips, der fremmer forståelsen for forbrugere, tidsånden, trends og medier. Kom og hør om dine muligheder på: RADIO – OUTDOOR – ONLINE – inden du laver nye markedsføringsplaner. Vi serverer lidt godt til ganen

Der er masser af muligheder for at komme med:
ABC Business Club finder sted på Randers Streetfood,  Kulholmsvej 2, 8930 Randers NØ på følgende tidspunkter:

Kl. 12.00 eller kl. 18.00

Kl. 08.30 • 12.30 eller kl. 18.30

Kl. 8.30

Vi har inviteret 2 spændende indlægsholdere:

Daniel Hoff ”Hoffe”

DanielHoff2021_sh

Dansk influencer, komiker og DJ. Han er særligt kendt for karaktererne Jyden og Kaptajn Colat. Han har over 220.000 følgere på tværs af de sociale platforme YouTube, Instagram og Facebook.

Dorte Noe

Dorte-300-300

Dorthe har mere end 30 års erfaring fra den danske medie og reklamebranche. Hun er specialist i målgrupper, kunde typer og projekt ledelse – samt ekspert i kundevendt adfærd, trends og tendenser.

Bliv ringet op

Vil du høre mere om ABC Business Club, så udfyld formularen herunder, og en af vores konsulenter ringer dig op inden for kort tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Firma

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Det siger kunderne

TorbenIbsenRadio er klart det stærkeste medie, og med den her langsigtede branding, kan vi tydeligt mærke et øget kendskab til vores butikker”
Torben Ibsen, indehaver Pitó Auning, Grenaa og Rønde

Jakob Kahr”Jeg er overrasket over, hvor hurtigt effekten egentlig kom, – og jeg kan kun konstatere, at det er det rigtige, vi gør”
Jakob Kahr, Indehaver af KVIKCenter, Randers & Risskov

HelleGadeFundamentet i min markedsføring er radio, og samarbejdet med ABC Gruppen giver mig tryghed og ro, så jeg kan koncentrere mig om mine kunder”
Helle Gade, Ejendomsmægler

Du kan blive en del af ABC Business Club og få masser af fordele

For 11. år i træk afholder vi denne event, hvor du får ny spændende viden. Denne dag tilbydes effektiv markedsføring, til en særlig fordelagtig pris, hvor alle kan være med. Med ABC Business Club får du også kreative råd og strategisk sparring.

Logo_alle3_radioatationer