BusinessClubLogo

Gratis markedsføringsevent i Randers den 28., 29. og 30. september

Egon havde en plan
Hvad er din Business plan? For du har da en plan ik´! Hvordan fører du den ud i livet, hvordan får du nye kunder og hvordan får du dine drømmekunder ind i forretning og skaber langtidsholdbare relationer, så dine kunder handler med dig igen og igen?

Derfor skal du deltage
Book en GRATIS plads til dig og din virksomhed. Vores indlægsholdere kommer med masser af guldkorn, disse kan du effektivt implementere i branding og markedsføring af din virksomhed.

Hør også om dine muligheder på medieplatformene: Radio – Avis – Outdoor – Online, vi hjælper dig gerne i gang.

Der er masser af muligheder for at komme med:
ABC Business Club finder sted på Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers SØ på følgende tidspunkter:

Kl. 8.00 • 11.00 • 15.00 eller kl. 18.00

Kl. 8.00 • 11.00 • 16.00 eller kl. 19.00

Kl. 8.30 • 13.00 eller kl. 17.00

Vi har inviteret 2 spændende indlægsholdere:

Daniel Hoff taler frit fra leveren om tilstedeværelsen på Instagram, Youtube og Facebook. Hvad du bør og IKKE bør gøre. Og så hører vi også lidt om ”livet som influencer i overhalingsbanen”

René Hjetting tager os erfarent i hånden, og fører os igennem markedsføringsjunglen, forbrugertendenser og kundesegmenter.

Daniel Hoff ”Hoffe”

Hoffe300x200

Dansk influencer, komiker og DJ. Han er særligt kendt for karaktererne Jyden og Kaptajn Colat. Han har over 220.000 følgere på tværs af de sociale platforme YouTube, Instagram og Facebook.

René Hjetting

Renè Hjetting

Journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. René hjælper virksomheder med at lancere deres produkter/ydelser/virksomhed eller vedligeholde deres markedsføring.

Bliv ringet op

Vil du høre mere om ABC Business Club, så udfyld formularen herunder, og en af vores konsulenter ringer dig op inden for kort tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Firma

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Det siger kunderne

TorbenIbsenRadio er klart det stærkeste medie, og med den her langsigtede branding, kan vi tydeligt mærke et øget kendskab til vores butikker”
Torben Ibsen, indehaver Pitó Auning, Grenaa og Rønde

Jakob Kahr”Jeg er overrasket over, hvor hurtigt effekten egentlig kom, – og jeg kan kun konstatere, at det er det rigtige, vi gør”
Jakob Kahr, Indehaver af KVIKCenter, Randers & Risskov

HelleGadeFundamentet i min markedsføring er radio, og samarbejdet med ABC Gruppen giver mig tryghed og ro, så jeg kan koncentrere mig om mine kunder”
Helle Gade, Ejendomsmægler

Du kan blive en del af ABC Business Club og få masser af fordele

For 10. år i træk afholder vi denne event, hvor du får ny spændende viden. Denne dag tilbydes effektiv markedsføring, til en særlig fordelagtig pris, hvor alle kan være med. Med ABC Business Club får du også kreative råd og strategisk sparring.

Logobjælke