Juleglæde på Radio ALFA til morgen. Juleglæde på Radio ALFA til morgen.
Mandag gav vi 30.000 væk i Bo’morn – doneret af Min Købmand i Øster Bjerregrav. På besøg i studiet var Sarah L. Christensen Afdelingsleder,... Juleglæde på Radio ALFA til morgen.

Mandag gav vi 30.000 væk i Bo’morn – doneret af Min Købmand i Øster Bjerregrav.

På besøg i studiet var Sarah L. Christensen Afdelingsleder, Kirkens Korshærs arbejdsfællesskab og familietilbud i Randers. De kommer til at støtte 74 familier og 189 børn i år og kan stadig bruge flere penge for at komme i mål.

Michael Jørgensen fra foreningen Giv Julen Mening holder juleaften for ca. 100 familier for 5. år i træk og har også brug for penge, for at det hele løber rundt.

Min Købmand i Øster Bjerregrav i skikkelse af Brian Mossalski brød ind i studiet lige efter Sarah og Michael, havde fortalt om deres foreninger og overraskede den begge med 15.000 kroner til hver. Vi takker den flinke købmand med pengene til de 2 organisationer.  Som Min Købmand  siger sammen er Stærke.

Vi siger tillykke fra Radio ALFA.

Min Købmand i Øster Bjerregrav i skikkelse af Brian Mossalski brød ind i studiet og overraskede dem begge med 15.000 kroner til hver.

 

Michael Jørgensen fra foreningen Giv Julen Mening fortæller:

 

Sarah L. Christensen Afdelingsleder, Kirkens Korshærs arbejdsfællesskab og familie tilbud i Randers fortæller